Könnyűszerkezet, vagy maradunk a "kőkorszak"-ban?

Hatalmasat fejlődött az építkezés a kezdetektől mostanáig. Óriási a különbség az építkezési módok, szokások között a világ különböző területein. Egy azonban tény: a családi házak vonatkozásában a világon átlagosan 60-70 % az aránya a könnyűszerkezetes építkezésnek.
Nyugat európai országokban, (pl. Svájcban) még ennél is magasabb, több mint 70 %. Hazánkban is egyre többen választják ezt a rendkívül költség kímélő, emberközpontú, egészséges élőhelyet nyújtó, és minden paraméterében kiváló minősítéssel rendelkező módot. Akik ilyenben élnek, megtapasztalhatják azt, hogy mit jelent, mikor a házunk szolgál minket, és nem mi a házunkat. Környezetbarát, egészséges, kiváló energetikai minősítésü, kis fenntartási költségű, gyönyörű, és olyan, amilyet megálmodik magának.
Tüzihorganyzott acélváz, és a legmodernebb hőszigetelési technikák teszik lehetővé azt a rendkívüli tartósságot, és kis energiaigényt, ami ezeket a meglepően gyorsan elkészülő otthonokat jellemzi!
Ismerje meg Ön is, milyen előnyöket élvez, aki egy ilyen házban élhet!

Építkezés a legmodernebb technológiával

Ha mai fejjel építkezésbe fognék, egészen biztos, hogy a könnyűszerkezetes megoldást választanám. Gyors, preciz, pontos, ultramodern, hipergazdaságos, és gyönyörű a végeredmény! Maximálisan emberközpontú, minden megoldásában profi. (Az általam megismert, említett technológia minőségére jellemző, hogy rendelkezik ÉME engedéllyel, MAKÉSZ védjeggyel, bevezette az ISO 9001 minőségbiztosítási és, minőségirányítási rendszert. A profilokat gyártó gépsor CE minősítéssel rendelkezik.) De ezek csak száraz adatok. A végeredmény azonban magával ragadó! Ezekben a házakban a közérzetünk is más. Köszönhető ez a geotermikus, falakat és mennyezetet fűtő rendszernek, a központi porszívónak, a ledes alapú világítási rendszernek, a rendkívül alacsony energiahasználatnak. Igazi, EMBERI otthon! Rendkívüli módon illik rá a régi sláger szövege: "Nem tudom a szemem levenni Rólad, Te vagy aki éppen nekem való vagy!"
Ha most akarsz építkezni, hívj! Szubjektív élményeimen kívül jónéhány objektív tényt, adatot, megoldást fogok Neked elmondani!
Aztán a döntés már a Te kezedben van!
30/8934649
Most nem akarsz építkezni? De ismersz olyat aki akar?
Akkor is jelezz vissza! Te is lehetsz e technológia népszerúsítője!

Reklám

Készház

Sweet home


mobilpont

https://www.google.com/accounts/ServiceLogin?service=mail&passive=true&rm=false&continue=http%3A%2F%2Fmail.google.com%2Fmail%2F%3Fui%3Dhtml%26zy%3Dl&bsv=zpwhtygjntrz&scc=1&ltmpl=default&ltmplcache=2